Galerie Hoogenbosch logo

Van 21 mei t/m 9 juli loopt de tentoonstelling  met beelden en penningen van Guus Hellegers en schilderijen van Wim Quist. Voor meer informatie klik hier

 

 

 

 

 

 

WELKOM OP DE WEBSITE VAN GALERIE HOOGENBOSCH.

Galerie Hoogenbosch beschikt over ruim 300 m² expositieruimte met een afdeling hedendaagse kunst en een afdeling Aziatische- en tribale kunst uit Zuidoost Azië, Indonesië en Oceanië. We zijn sinds 1990 gehuisvest in een voormalige MULO school.

 

 

HEDENDAAGSE KUNST
Op onze afdeling hedendaagse kunst met circa 7 wisselende tentoonstellingen per jaar treft u toonaangevende kunstenaars aan die geen bepaalde stroming vertegenwoordigen maar het best gekenmerkt worden als “eenlingen”. Aanvullend vindt u in onze ruime stock werken van kunstenaars van de galerie en een interessante collectie kunst uit de 20ste eeuw.

AZIATISCHE- EN TRIBALE KUNST
Galerie Hoogenbosch is gespecialiseerd in authentieke objecten, zoals beelden, maskers, sieraden en gebruiksvoorwerpen uit China, Oceanië, Indonesië, de Filippijnen, Birma, Nagaland, Thailand, Indochina en de Himalaya. Deze voorwerpen zijn grotendeels door ons zelf verzameld tijdens onze reizen door deze gebieden.

REGELMATIGE UPDATES
Geniet van het doorbladeren van deze pagina's. We updaten de website regelmatig met onze meest recente aanwinsten, bezoek daarom regelmatig onze site en neem gerust contact op met ons voor al uw vragen. Wij staan u graag te woord.