Galerie Hoogenbosch logo

 

Tot 2 september is de galerie gesloten, op 3 september om 13 uur openen we met:

Krin Rinsema grafiek en schilderijen
Gerard Mooy schilderijen

Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld bij de OPENING op zondag 3 september om ca. 15 uur door RUDY HODEL kunsthistoricus

Aansluitend vindt de opening plaats van de tentoonstelling en de presentatie  van het boek: Geert Duintjer en de konijnen “ICH BIN EIN KANINCHEN” door BERT LOOPER, directeur van het Fries historisch en letterkundig centrum Tresoar

Voor meer informatie Klik hier

 

 

 

 

 

 

WELKOM OP DE WEBSITE VAN GALERIE HOOGENBOSCH.

Galerie Hoogenbosch beschikt over ruim 200 m² expositieruimte met een afdeling hedendaagse kunst en een afdeling Aziatische- en tribale kunst uit Zuidoost Azië, Indonesië en Oceanië. We zijn sinds 1990 gehuisvest in een voormalige MULO school.

 

 

HEDENDAAGSE KUNST

Op onze afdeling hedendaagse kunst met circa 7 wisselende tentoonstellingen per jaar presenteren we toonaangevende kunstenaars, die geen bepaalde stroming vertegenwoordigen maar het best gekenmerkt worden als “eenlingen”.

Aanvullend vindt u in onze ruime stock werken van verschillende kunstenaars.

AZIATISCHE- EN TRIBALE KUNST

Op de afdeling tribale kunst bieden we authentieke objecten aan, zoals beelden, sieraden en gebruiksvoorwerpen vooral uit Zuid Oost Azië en Oceanië.

REGELMATIGE UPDATES
Geniet van het doorbladeren van deze pagina's. We updaten de website regelmatig met onze meest recente aanwinsten, bezoek daarom regelmatig onze site en neem gerust contact op met ons voor al uw vragen. Wij staan u graag te woord.