Galerie Hoogenbosch logo

“Er is meer te zien", "Het is avontuurlijker” 

Dit zijn de meest gehoorde reacties op de veranderingen bij galerie Hoogenbosch. Vier weken geleden zijn we gestart met de nieuwe opzet en we krijgen alleen maar positieve respons. Ook de nieuwsbrief verschijnt vanaf nu in een strak nieuw jasje. We hebben zoals gezegd geen openingen meer, maar regelmatig 'uitgelicht' tentoonstellingen. Dat betekent dat we gedurende een aantal weken een kunstenaar uitlichten door een ruime selectie van zijn of haar werk te tonen. In 'uitgelicht' is nog tot en met 21 oktober het werk van Thamar Haak te zien.

Afsluiting tentoonstelling met Thamar Haak

U bent van harte welkom op zondag 21 oktober, Thamar is dan vanaf 14 uur aanwezig om een toelichting te geven op haar werk.
 

Kleine presentaties van: 

Jan Radersma, Marije Bouman, Jan Roos, Krin Rinsema, Jonas Snijder, Gerard Mooy, Piet Moerman en Hans Boer.

en werk van o.a.:
Han Klinkhamer, Sjoerd de Vries, Dick van Arkel, Martin Tissing, Wim Biewenga, Klaas Koopmans, Boele Bregman, Fred Pollack en anderen.
 

Voor meer informatie klik hier

WELKOM OP DE WEBSITE VAN GALERIE HOOGENBOSCH.

Galerie Hoogenbosch beschikt over ruim 200 m² expositieruimte met een afdeling hedendaagse kunst en een afdeling Aziatische- en tribale kunst uit Zuidoost Azië, Indonesië en Oceanië. We zijn sinds 1990 gehuisvest in een voormalige MULO school.

 klik hier voor een foto rondleiding

 

HEDENDAAGSE KUNST

Op onze afdeling hedendaagse kunst met circa 7 wisselende tentoonstellingen per jaar presenteren we toonaangevende kunstenaars, die geen bepaalde stroming vertegenwoordigen maar het best gekenmerkt worden als “eenlingen”.

Aanvullend vindt u in onze ruime stock werken van verschillende kunstenaars.

AZIATISCHE- EN TRIBALE KUNST

Op de afdeling tribale kunst bieden we authentieke objecten aan, zoals beelden, sieraden en gebruiksvoorwerpen vooral uit Zuid Oost Azië en Oceanië.

REGELMATIGE UPDATES
Geniet van het doorbladeren van deze pagina's. We updaten de website regelmatig met onze meest recente aanwinsten, bezoek daarom regelmatig onze site en neem gerust contact op met ons voor al uw vragen. Wij staan u graag te woord.