Galerie Hoogenbosch logo

Inbreng tentoonstelling en Tribale kunst

Begin 2020 zijn we begonnen met onze inbreng tentoonstellingen, waar­bij we particulieren de mogelijkheid boden werk uit eigen bezit in te brengen voor verkoop in onze galerie. Niet alle aangeboden werken konden we accepteren, we wilden in de buurt blijven van de inhoud en kwaliteit die we de afgelopen 27 jaar in onze galerie lieten zien.
Het aanbod was groot en resulteerde in 2 gevarieerde, interessante tentoonstellingen. We gaan hier volgend jaar mee door. Heeft u schilderijen, werk op papier etc. waarvan u denkt dat het bij ons een plek verdient, dan horen we dat graag!

Naast de inbreng tentoonstelling, houden we de mogelijkheid open voor bijzondere presen­taties, zoals in januari 2021 een tentoonstelling met werk van Pier Feddema (1912-1983),  meer hierover in de nieuwsbrief van januari.

En last but not least is er voor de liefhebbers altijd weer wat nieuws te zien in de toch al prachtige collectie tribale kunst!

Openingstijden: tot 15 januarie zijn we uitsluitend open op afspraak met maximaal 2 personen

Stationsweg 66  8401DS Gorredijk
Telefoon: 0513-465178 - Mobiel: 06 22457201
info@galeriehoogenbosch.nl 

 

WELKOM OP DE WEBSITE VAN GALERIE HOOGENBOSCH.

Galerie Hoogenbosch beschikt over ruim 200 m² expositieruimte met een afdeling hedendaagse kunst en een afdeling Aziatische- en tribale kunst uit Zuidoost Azië, Indonesië en Oceanië. We zijn sinds 1990 gehuisvest in een voormalige MULO school.

 klik hier voor een foto rondleiding

 

HEDENDAAGSE KUNST

Op onze afdeling hedendaagse kunst met circa 7 wisselende tentoonstellingen per jaar presenteren we toonaangevende kunstenaars, die geen bepaalde stroming vertegenwoordigen maar het best gekenmerkt worden als “eenlingen”.

Aanvullend vindt u in onze ruime stock werken van verschillende kunstenaars.

AZIATISCHE- EN TRIBALE KUNST

Op de afdeling tribale kunst bieden we authentieke objecten aan, zoals beelden, sieraden en gebruiksvoorwerpen vooral uit Zuid Oost Azië en Oceanië.

REGELMATIGE UPDATES
Geniet van het doorbladeren van deze pagina's. We updaten de website regelmatig met onze meest recente aanwinsten, bezoek daarom regelmatig onze site en neem gerust contact op met ons voor al uw vragen. Wij staan u graag te woord.