Galerie Hoogenbosch logo

van 24 november t/m 29 december
NOTITIES VAN SCHADUW EN LICHT
JONAS SNIJDER Krijttekeningen en gemengde techniek op papier


zondag 24 november opent Han Steenbruggen, direkteur van museum Belvédère de tentoonstelling NOTITIES VAN SCHADUW EN LICHT met krijttekeningen en gemengde techniek op papier
van JONAS SNIJDER

i.v.m. de inrichting van de nieuwe tentoonstelling zijn we vrijdag 22- en zaterdag 23 november gesloten.

Openingstijden:
donderdag t/m zondag van 13.30 tot 17.30 uur.
U kunt ons ook bezoeken op afspraak.
 
 

WELKOM OP DE WEBSITE VAN GALERIE HOOGENBOSCH.

Galerie Hoogenbosch beschikt over ruim 200 m² expositieruimte met een afdeling hedendaagse kunst en een afdeling Aziatische- en tribale kunst uit Zuidoost Azië, Indonesië en Oceanië. We zijn sinds 1990 gehuisvest in een voormalige MULO school.

 klik hier voor een foto rondleiding

 

HEDENDAAGSE KUNST

Op onze afdeling hedendaagse kunst met circa 7 wisselende tentoonstellingen per jaar presenteren we toonaangevende kunstenaars, die geen bepaalde stroming vertegenwoordigen maar het best gekenmerkt worden als “eenlingen”.

Aanvullend vindt u in onze ruime stock werken van verschillende kunstenaars.

AZIATISCHE- EN TRIBALE KUNST

Op de afdeling tribale kunst bieden we authentieke objecten aan, zoals beelden, sieraden en gebruiksvoorwerpen vooral uit Zuid Oost Azië en Oceanië.

REGELMATIGE UPDATES
Geniet van het doorbladeren van deze pagina's. We updaten de website regelmatig met onze meest recente aanwinsten, bezoek daarom regelmatig onze site en neem gerust contact op met ons voor al uw vragen. Wij staan u graag te woord.