Galerie Hoogenbosch logo

Presentatie met werk van Johan Haanstra, inbreng tentoonstelling en Tribale kunst

Op 2 oktober werd het fraaie boek “Omstreken” met 29 gedichten van Eppie Dam bij 29 schilderijen van Johan Haanstra gepresenteerd in Museum Belvédère.
Bij deze gelegenheid werd een kleine tentoonstelling met zorgvuldig geselecteerde werk van Johan Haanstra in het museum geopend.

Voor ons een goede aanleiding om een tentoonstelling in te richten met een selectie van 12 schilderijen van Johan Haanstra!

Voor meer informatie over deze presentatie, de inbreng tentoonstelling en tribale kunst: klik hier

Openingstijden: vrijdag en zondag van 13.30 tot 17.30 uur en daarbuiten kunt u ons bellen voor een afspraak.

Stationsweg 66  8401DS Gorredijk
Telefoon: 0513-465178 - Mobiel: 06 22457201
info@galeriehoogenbosch.nl 

voor meer informatie naar actueel

WELKOM OP DE WEBSITE VAN GALERIE HOOGENBOSCH.

Galerie Hoogenbosch beschikt over ruim 200 m² expositieruimte met een afdeling hedendaagse kunst en een afdeling Aziatische- en tribale kunst uit Zuidoost Azië, Indonesië en Oceanië. We zijn sinds 1990 gehuisvest in een voormalige MULO school.

 klik hier voor een foto rondleiding

 

HEDENDAAGSE KUNST

Op onze afdeling hedendaagse kunst met circa 7 wisselende tentoonstellingen per jaar presenteren we toonaangevende kunstenaars, die geen bepaalde stroming vertegenwoordigen maar het best gekenmerkt worden als “eenlingen”.

Aanvullend vindt u in onze ruime stock werken van verschillende kunstenaars.

AZIATISCHE- EN TRIBALE KUNST

Op de afdeling tribale kunst bieden we authentieke objecten aan, zoals beelden, sieraden en gebruiksvoorwerpen vooral uit Zuid Oost Azië en Oceanië.

REGELMATIGE UPDATES
Geniet van het doorbladeren van deze pagina's. We updaten de website regelmatig met onze meest recente aanwinsten, bezoek daarom regelmatig onze site en neem gerust contact op met ons voor al uw vragen. Wij staan u graag te woord.