Galerie Hoogenbosch logo

NIEUWE GALERIE

Twee jaar geleden besloten we na 28 jaar te stoppen met reguliere tentoonstellingen van hedendaagse kunst en alleen verder te gaan met tribale kunst en een kleine afdeling hedendaagse kunst(handel).
De afgelopen twee jaar hebben we mogelijkheden onderzocht om de twee vrijgekomen zalen te behouden voor de hedendaagse kunst. We zijn dan ook heel gelukkig dat Feico Hoekstra besloten heeft om vanaf 1 november 2022 zijn galerie te starten in de voormalige tentoonstelling ruimte van galerie Hoogenbosch. 

We zullen u later verder informeren over deze mooie ontwikkeling.


SKEP EN HAAR ACTIVITEITEN
Tot half augustus bieden we SKEP de ruimte om in het kader van ARCADIA haar activiteiten uit te voeren. 
SKEP staat voor Stichting Kunst en Publiek, een kunst initiatief dat als brug wil fungeren tussen professionele hedendaagse beeldende kunst in Noord Nederland en het publiek. 
SKEP biedt een platform voor kunstprojecten en tentoonstellingen. SKEP gebruikt verschillende (kunst) ruimtes, van werkplaatsen, galeries tot de openbare ruimte, om diverse kunstinitiatieven te realiseren.

Gedurende 100 dagen, 
van 8 mei t/m 14 augustustijdens Arcadia is er om de twee weken (12 dagen exposure) in Galerie Hoogenbosch een duo-expositie te zien van professionele kunstenaars uit Noord 
Nederland.

SKEP nodigt u van harte uit het tweede Droom Duo, met schilderijen van Bennie Timmer en houten beelden van Gert Sennema te bezoeken.
Te zien vanaf zondag 29 mei t/m zondag 5 juni in Galerie Hoogenbosch te Gorredijk.
De duo-exposities zijn te bezoeken op donderdag t/m zondag van 13.00 – 17.00 uur

 

klik op een afbeelding voor de uitvergroting